Zapošljavamo arhitekta/icu. Tražimo osobu koja je spremna učiti i razvijati se s nama, koja voli izazove i strastvena je u onome što radi, baš kao i mi.

Poželjno je da kandidati imaju 2-3 godine radnog iskustva te vještine korištenja BIM softverskog alata Graphisoft Archicad i Adobe Indesigna/Photoshopa.

Tražimo osobu koja posjeduje sljedeće kvalitete:

 • organizacijske i komunikacijske sposobnosti
 • efikasno upravljanje radnim vremenom i poštivanje zadanih rokova
 • samostalnost, točnost i sistematičnost u izvršavanju radnih zadataka
 • odgovornost i motiviranost
 • poslovna etika i lojalnost
 • kolegijalnost i sklonost timskom radu
 • želja za stjecanjem novih znanja i iskustava

Poslovi na kojima će kandidat biti angažiran uključuju izradu svih faza projektne dokumentacije, suradnju i koordinaciju s projektantima različitih struka, obavljanje projektantskog nadzora, izradu prezentacijskih materijala i ostale poslove vezane uz rad studija.

Kandidati mogu očekivati suradnju s mladim i ambicioznim timom u poticajnom i kreativnom radnom okruženju, korištenje suvremenih informatičkih arhitektonskih alata, rad na zanimljivim i raznolikim projektantskim zadacima, mogućnost napredovanja, stručno usavršavanje i stimulanse. Stvaramo korisnu i održivu arhitekturu kroz odgovoran timski rad. Tijekom intenzivnih 11 godina trudimo se pomicati svoje granice i napredovati – svaki dan u svakom pogledu. Posebno nas zanimaju suvremene tehnologije (BIM, VR, 3D print, parametarsko projektiranje…) koje koristimo u radnim procesima od ideje do realizacije. U našem studiju njegujemo kolegijalnost, otvorenu komunikaciju i ugodnu radnu atmosferu.

Prijava treba sadržavati:

 1. životopis
 2. portfolio u .pdf formatu do maksimalne veličine 10 Mb
 3. motivacijsko pismo
 4. ostale priloge koje kandidati smatraju bitnima za njihovu prijavu

Prijave se upućuju isključivo e-mailom na info@sodaarhitekti.hr.

Naslov maila: P – ime i prezime

Rok za prijavu: 28.9.2021.


Osim ovog natječaja trajno je otvorena mogućnost prijave za obavljanje stručne prakse studenata arhitektonskih fakulteta (uključujući programe studentske razmjene – Erasmus i sl.), kao i mogućnost suradnje sa studentima viših godina.